TRENERNE VÅRE

JONAS OG KRISTY

Jonas Alexander Pettersen og Kristy Puusepp!

Jonas og Kristy er blant verdens beste standarddansere med fantastiske resultater de siste årene.

Resultater 2022:

-14 plass EM standard Bucuresti, Romania

-21 plass VM standard Rimini, Italia

-20 plass GOC standard Stuttgart, Tyskland

-6 plass Int.Open Krakov, Polen

-2 plass Int.Open Chiasso, Sveits

-5 plass Int.Open Gliwice, Polen

-9 plass Grand Slam Narõn, Spania

-1 plass Int.Open Roma, Italia

-4 plass Int.Open Rotterdam, Nederland

Andre begivenheter:

-14 ganger norgesmestre

-to ganger vinnere av Dance Awards årets par/duo

«Vårt mål er å kunne videreføre den verdifulle kunnskapen vi har tatt til oss gjennom trening og timer med verdensledende trenere, og som vi selv har hatt god nytte av gjennom egen karriere. Å være trenere som bryr oss om danseren, både som danser og individ. Det er viktig for oss å være gode forbilder for den yngre generasjon, og vi bestreber å gi av oss selv både som trenere, mentorer og mennesker. Vi ønsker å skape et sterkt bånd mellom trener og danser, der tillitt, trygghet og ærlighet spiller helt essensielle roller. Vi er svært takknemlige for tilliten vi har fått av Nidaros Danseklubb, og gjestfriheten og varmen vi har blitt møtt med. Dette varmer en treners hjerte, og motivasjonen og engasjementet for å gjøre vårt beste blir desto større.»

SEBASTIAN SKÅRSLETTE TRONDAL

Sebastian har vært i klubben siden oppstarten i januar 2012. Han er trener for barnedans, sportsdans nybegynner (1.klasse og eldre) og nybegynnerkurset «Skal vi danse» for voksne.

Han er aktiv danser og konkurrerer i voksen eliteklasse. Sebastian studerer ved NTNU og bor i Trondheim. Han bruker all sin tid utenom studiene på dansegulvet sammen med sin dansepartner Marte Lund Ramstad.

Nidaros Danseklubb er stolte over å ha Sebastian som trener for våre yngste, og voksne dansere. En trygg, engasjert og dyktig instruktør.

CECILIE KORSAN SUNDET

Cecilie Korsan Sundet er dansemamma i Nidaros Danseklubb og hun er en fantastisk instruktør for Friskisgruppa – Nidaros Danseklubb sitt unike tilbud til barn med utviklingshemming. Barna elsker henne og de stråler etter hver trening! Cecilie har årelang erfaring som instruktør ved treningssenteret 3T.

TIINA GRANUM

Tiina Granum er vår fantastisk dyktige yogatrener. Hun er utdannet hatha yoga-instruktør i Los Angeles og India og har hatt egen praksis i  L.A. Tiina bor i Trondheim og har vært yogatrener i Nidaros siden 2019. I tillegg til å instruere yoga er hun musiker med klarinett som instrument i Luftforsvarets musikkorps.

MARTE LUND RAMSTAD

Marte er en av våre elitedansere. Hun har danset for Nidaros Danseklubb i inn- og utland gjennom mange år. Hun jobber i barnehage, er veldig flink med både barn og voksne. Sammen med Sebastian er hun trener for våre yngste dansere. Vi er veldig stolte av å ha Marte med i trenerstallen i Nidaros Danseklubb. Med Marte som trener er du garantert å ha en dyktig og tålmodig instruktør.